:
Neff keukenapparatuur
Het eerste elektrische fornuis, de eerste magnetron, de eerste inductiekookplaat, de eerste vaatwasser: Neff maakt al sinds 1930 naam in de keuken als inbouwspecialist en komt steeds weer met unieke innovaties.

Stuk voor stuk oplossingen die het koken beter, makkelijker en leuker maken. Geen standaardoplossingen, maar stuk voor stuk ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd vanuit de wens van kookliefhebbers. Variërend van basic inbouwapparatuur tot slimme vindingen zoals het CircoTherm heteluchtsysteem, de Slide&Hide ovendeur, de Flex Inductiekookplaat en waterbesparende vaatwassers.

Het assortiment van Neff keukenapparatuur is indrukwekkend en garandeert een complete keuken: ovens, stoomovens, magnetrons, espressomachines, afzuigkappen, vaatwassers, gaskookplaten, elektrische kookplaten, koelkasten en diepvriezers.

Het design van Neff apparatuur tekent de filosofie van het befaamde merk: innovatief, functioneel en mooi. Onderscheidend door karakteristieke details.

Neff laat het goede leven gepaard gaan met verantwoorde keuzes en houdt rekening met het milieu. Alle apparatuur is energie- en waterbesparend.

Neff is puur kookplezier. De beste inspiratie voor kookliefhebbers. De basis van elke hobbykok.

Neff keukenapparatuur
Neff keukenapparatuur

Bron: poggenpohl

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer