:
next125
De next kooktafel en de wandhangende keuken zijn opnieuw bekroond met één van de meest belangrijke design onderscheidingen.

Lof van de vakjury ten tijde van de imm cologne LivingKitchen, maakt deze Interior Innovation Award tot één van ‘s werelds meest prestigieuze design onderscheidingen in de meubel- en keukenindustrie.

Met de titel “Interior Innovation Award – Best of Best 2013″, wordt aan deze twee producten uit de premium collectie next125, bijzondere eigen vormgeving en innovatieve ontwikkeling, gecombineerd met een hoge afwerkingskwaliteit toegekend.

“Voor de next-collectie is deze onderscheiding een waardering voor onze eerste-klas productontwikkeling en bevestigt dat next125 staat voor hoge kwaliteit en unieke producten op het gebied van keukens.”, aldus Markus Schüller, algemeen directeur van Schüller Möbelwerk KG.

next125
next125 NX 902

 NX 902 Glas mat polariswit

De zwevende, wandhangende elementen uit gesatineerd glas in deze next125 keuken openen een nieuwe horizon in vormgeving. Lichte keukenarchitectuur en de rust in de fronten komen samen tot een homogeen geheel. Een perfecte combinatie van het natuurlijke hout van de kooktafel en de inschuifregalen in tegenstelling tot de koele werking van de glasfronten. Zo zakelijk als nodig – zo emotioneel als mogelijk.

next125
next125 NX 605

 NX 605 Eiken tabak gezaagd

Ruw natuur stuit op koel design – om zich in een overweldigend totaalconcept te verenigen. Eiken tabak zaagruw gecombineerd met fascinerende designelementen: inschuifelement, bewust en opvallend naar voren geplaatst. Uit te voeren in elegante matlakkleuren of voorzien van slaggoud. Passend en slechts 13 mm dik zijn de, op wens naar voren te plaatsen inschuiregalen, die in een veelvoud aan matlak- of structuurlakkleuren ruimte bieden aan individuele vormgeving.

next125
next125 NX 500

 NX 500 Lavazwart structuur

Elegant in zwart. De fijne oppervlaktestructuur is prettig om te voelen, verkrijgbaar in 16 harmonische structuurlak-kleuren. De nieuwe wandhangende elementen openen de zwevende designhorizon. Als tegenhanger daarvan de nieuwe kooktafel als verwijzing naar next table&chair. De licht schuin geplaatste tafelpoten maken hem tot puristisch statement. 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer