:
stoelen ngispen

NgispeN is een nieuw label opgericht door Gispen, het merk is van start gegaan met een nieuw label voor design thuis. Voorbeeld van opvallend design voor thuis is door Richard Hutten ontworpen Olifant lamp, geïnspireerd door zijn zoontjes. Deze Olifant heeft de functie van lamp en kruk ineen en heeft een design waar we vrolijk van worden.

NgispeN
NgispeN olifant lamp


Deze eetkamerstoelen zijn er om gezien te worden met zowel een klassieke als speelse uitstraling. Gispen 101 is een verende achterpootloze stoel met een verchroomd buisframe uit een stuk. Zowel de rugleuning als de zitting zijn voorzien van vaste stoffenbekleding of uitgevoerd in 8 mm gelakt beuken multiplex. De stoel werd in 1931 geïntroduceerd en aanvankelijk aangeduid als no. 20. Twee jaar later is de klassieker omgedoopt tot de Gispen 101. Dutch Design ❥

stoelen ngispen
eetkamerstoelen NgispeNDe basis van NgispeN wordt gevormd door de Richard Hutten Collection, waarbij het thema ‘Playing with Tradition’ centraal staat. Niet alleen worden nieuwe producten ontwikkeld; ook klassiekers zullen in eigentijdse vorm aan de collectie worden toegevoegd. Daarnaast gaan een aantal producten van andere toonaangevende ontwerpers onderdeel uitmaken van de collectie (Fabio Novembre, Gerrit Rietveld, WH Gispen, Ontwerpers.nu, Bertjan Pot en HBL Ontwerpers). Richard Hutten, internationaal gezien waarschijnlijk de bekendste en een van de meest onconventionele Nederlandse ontwerpers, is benoemd tot Creative Director van NgispeN.

NgispeN
NgispeN collectie

 

 

 

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer