:

Ontmoet Leeff: het lifestyle merk van Nederlandse bodem! Deze maand werd het nieuwe lifestyle merk van Nederlandse bodem: Leeff geintroduceert. Leeff heeft passie voor het leven. Een leven wat zich afspeelt in huis, waar men geniet van bijzondere momenten.

Met het merk Leeff en andere unieke merken, wil Leeff via de online conceptstore bijdragen aan deze momenten. Ook op de meest sombere dag van het jaar.

Leeff staat voor stoer wonen en warm leven. Leeff bedenkt en ontwerpt stoere producten voor in het rondom het huis die verrassen in design en de mooie momenten van het leven nog mooier maken. Stoere producten met een warme uitstraling, gemaakt van natuurlijke materialen. In 2011 ontstond het idee voor Leeff en op 1 oktober 2013 werd de droom werkelijkheid: Leeff presenteerde zich voor het eerst aan het publiek op de Woonbeurs.

leeff.com

“Na jaren ondernemen in luxe relatiegeschenken, ontstond er ruimte voor een nieuw initiatief”, zegt Arjan de Knegt, creatief directeur bij Leeff. “In 2011 introduceerden we de eerste Leeff producten in onze relatiegeschenken. De reacties die we kregen waren zo positief, daar moesten we iets mee doen”, legt hij uit. Intussen heeft Leeff zich ontwikkeld tot een krachtig lifestyle merk met producten voor alle leefruimtes in huis. “Momenteel werken we vol enthousiasme aan de uitbreiding van onze collectie om een zo compleet mogelijk aanbod te creëren”, vertelt Kees Leeflang, operationeel directeur bij Leeff.

Leeff bedenkt, ontwerpt en produceert producten voor in en rondom het huis. Stoere producten met een warme uitstraling, vaak met gebruik van natuurlijke materialen. In aanvulling op de Leeff producten zoekt Leeff authentieke merken die de filosofie van Leeff omarmen. Deze merken komen samen op Leeff; de online conceptstore waar Leeff voor iedere ruimte in huis een unieke collectie producten aanbiedt.

Hier vind je scandinavisch design van House Doctor, culinaire specialiteiten van de Frans-Deense chef-kok Nicolas Vahé, biologische verzorgingsproducten van Greenland en ecologisch keukentextiel van het Nederlandse Kiem. Uniek is de samenwerking met het Italiaanse merk Bitossi Home, producent van ambachtelijk Italiaans aardewerk. Het familiebedrijf produceert al sinds 1921 aardewerk en inmiddels is de collectie uitgegroeid tot ruim 7.000 producten. In Nederland is Bitossi Home vooralsnog exclusief verkrijgbaar op Leeff.com.

www.leeff.com

leeff

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer