:
ontwerp een wijnetiket
Wijndrinkers met creatieve neigingen opgelet, de Franse wijnregio Pays d’Oc IGP roept op tot het ontwerpen van een wijnetiket. Het mooiste exemplaar wordt in productie genomen. Én je wint een luxe lunch voor twee.

De Franse wijnregio Pays d’Oc IGP roept de ontwerpwedstrijd uit onder het motto ‘Creating the art of life. De regio roept designers en kunstenaars – amateurs en profs – op om een wijnetiket te ontwerpen, passend bij de wijnen uit het gebied. Met deze campagne wil Pays d’Oc IGP consumenten bewust maken van de kunst van het wijn maken in de Pays d’Oc en brengt de wijnregio kunst en wijn dichter bij elkaar.

 

DE WEDSTRIJD

De wedstrijd werkt als volgt. De ingezonden designs worden beoordeeld door een professionele vakjury. De genomineerden ontvangen vervolgens persoonlijk bericht en het ontwerp zal uitvergroot geëxposeerd worden in café-restaurant Neva (in de Hermitage in Amsterdam!). Gedurende de expositie krijgen de gasten van het café-restaurant de kans om te stemmen op hun favoriet. Ook via Facebook kan er gestemd worden.

 
EEUWIGE ROEM EN EEN EIGEN FLES

Het ontwerp met de meeste stemmen wordt daadwerkelijk in productie genomen en de winnaar krijgt naast het wijnetiket ook een lunch voor twee aangeboden in café-restaurant Neva. En voor de supporters: onder de stemmers wordt er een lunch voor twee in het museumrestaurant verloot.
ONTWERPWEDSTRIJD PAYS D’OC IGP

Inzenden: tot 21 maart inzendingen mailen naar paysdoc@pitchpr.nl
Bekijken: Café-restaurant Neva in Amsterdam en via Facebook
Info: Facebook.com/PaysDocWines.NL


ontwerp een wijnetiket
ontwerp een wijnetiket

Bron: elle

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer