:

Over ons

Tegenwoordig is koken een ware trend, we staan steeds langer in de keuken en het aantal hobbykoks neemt sterk toe.

Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je nieuwe keuken aan al je eisen voldoet. Keukens, dé leukste website over keukens, schrijft, blogt en verzamelt alle nieuwtjes omtrent de keuken.

Het aanbod aan keukens is zo overweldigend dat je snel het spoor bijster raakt. Op onze website proberen we op een overzichtelijke manier alle mogelijkheden voor je op een rij te zetten. Naar wat voor keuken ben je bijvoorbeeld opzoek? Er is een enorme keuze aan moderne keukens, landelijke keukens, design keukens en woonkeukens. Wat voor keukenapparatuur heb je nodig? En hoe, wat en waar ga je een keuken kopen?

Beautiful light
Veda/Sera Keuken - extra diepe laden - Kvik
♥
<3
.
Herringbone tile
Get the same look only DIY by using Copper Colanders, Pots or Vases. Drill a hole on the centre and use a lighting kit from Home Depot. Et Voilà!
~
pop of color
Karin Meyn | Ceramics and glassware combination

Zet, voordat je aan een nieuwe keuken begint, eerst alles goed op papier. Een goede voorbereiding is het halve werk. Waar ga je je nieuwe keuken voor gebruiken? Voornamelijk om een eenvoudige maaltijd klaarmaken? Of is koken je hobby en kookt je regelmatig uitgebreid en met of voor meerdere personen? Hoeveel ruimte heb je in je huis voor een nieuwe keuken? Ga je in de keuken eten en wordt er misschien ook nog lekker nagetafeld? Wat voor keuken achterwand past er het beste bij jouw werkblad? Hou je van strak design of spreekt een landelijke sfeer je meer aan? Zorg ervoor dat je een goed beeld hebt van wat je wilt en wat je voorkeuren zijn voor je nieuwe droomkeuken.

Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief en ontvang een keer per week het laatste keukennieuws!

Overigens houdt een keuken niet op bij kastjes en een aanrechtblad, er komt meer bij kijken, denk aan keukenapparatuur en keukentrends in keukentextiel en woonaccessoires. De hedendaagse keuken heeft een modern karakter. Sinds een aantal jaren zijn trendy, strakke keukens niet meer weg te denken. De trend van puur design met een gewaagd karakter is nog steeds in volle gang. Of gaat je voorkeur toch liever uit naar een landelijke en gezellige keuken met een heleboel keukenaccessoires?

Naast optimale functionaliteit wordt tegenwoordig ook veel aandacht besteed aan het ontwerp, met daarin de nieuwste snufjes. Vrijwel elke fabrikant levert tegenwoordig keukens van uitstekende kwaliteit. Duurzame materialen, zoals hout en aluminium, geven de keuken een stijlvol tintje. De designers en fabrikanten komen continu met nieuwe modellen en producten om voor te blijven lopen op de laatste ontwikkelingen. Zelfs de ouderwets ogende keuken is voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur.