:
PITT cooking is een eyecatcher voor je keuken. De subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken.

Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT cooking kent geen grenzen. De opstelling van de branders kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Met PITT cooking ben je zelf de ontwerper van je kookplek.

Het concept van PITT cooking heeft een uitgesproken en herkenbaar design, dat perfect aansluit bij het totaalbeeld van de keukenontwerpen van nu. De vlakke, bijna architectonische uitstraling wordt gecreëerd door de pannendragers en de branders te combineren met een eindeloze reeks aan werkbladen: composietsteen, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek, Corian®, LG Hi-Macs®, Green Core, Top Core® en RVS. De intelligente, innovatieve apparatuur van PITT cooking is van hoogwaardige kwaliteit, functioneel en kan volledig worden afgestemd op ieders stijl van koken. Over de toepassing is zorgvuldig nagedacht met als uiteindelijk resultaat, dat alle onderdelen in perfecte harmonie samengaan.

Dutch Design

PITT cooking is een KIWA GASTEC gecertificeerd product. KIWA GASTEC beoordeelt of de constructie aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet. Maar ook of de (gas)uitstoot binnen de wettelijke waarden blijft. Dankzij dit keurmerk kan PITT cooking de producten geheel in eigen beheer ontwerpen en produceren. In Nederland, want dat komt de kwaliteit enkel ten goede.

Perfect Technology

Het geheim van PITT cooking schuilt in de unieke toepassing, die volledig op maat en naar wens van de gebruiker kan worden geïnstalleerd. Met de allerbeste kwaliteiten in materialen en de hoogste technologische toepassingen, die als verborgen schatten onder het keukenblad schuil gaan. PITT cooking biedt de mogelijkheid tot een ruime branderopzet voor het plaatsen van grote pannen (ook bij het inbouwen van een bladdiepte van 60 cm). PITT cooking heeft bij de 22 basisopstellingen de branders in de verticale hartafstand 28 cm uit elkaar staan, dit t.o.v. de 20 cm bij de traditionele opstelling. Over de horizontale afstand is dit minstens 32 cm t.o.v. de 26 cm bij de traditionele opstelling. Bij de XL varianten is dit bij beide assen 5 cm meer. Door deze speciale techniek kan de al ruime basisopstelling probleemloos in een werkbladdiepte van 60 cm worden geplaatst. Bij de XL variant is dit al vanaf een werkblad diepte van 65 cm mogelijk.


www.pittcooking.nl


PITT cooking
PITT cooking

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer