:
segmento van poggenpohl

De +Segmento is de innovatieve interpretatie van de greeploze keukens. De ontmoeting van purisme en zinnelijkheid. Het design van deze greeploze keuken van Poggenpohl heeft internationaal faam verworven onder designers.

De greeploze keuken + Segmento is een wonderlijke combinatie van technische perfectie en hoogstaande vormgeving. Ondanks het minimalistische design verrassen deze design greeploze keukens in allerlei opzichten. Verrassend, door de ruimtelijke oppervlakken van de greeploze keuken, in combinatie met deuren en uitschuifelementen die met een lichte touch worden geopend. Verrassend is deze greeploze keuken ook door het geraffineerde kleurenpalet – van subtiel parelmoer tot briljante hoogglans. De technische esthetiek van het roestvrij staal is in zuivere harmonie met de warme uitstraling van het donkere hout.  Deze greeploze keuken straalt fijnzinnigheid uit, door de met satijnlak afgewerkte fronten van de wandkastjes en sideboards.

De greeploze keukens van +Segmento geven elke leefruimte nieuwe communicatieve eigenschappen. Het is de filosofie van de nieuwe wooncultuur. Puur design in een greeploze keuken,  voor mensen die kwaliteit en esthetiek tot in detail waarderen.

Deze prachtige designkeuken koop je bij Poggenpol keukens.

segmento van poggenpohl
keuken segmento van poggenpohl
segmento van poggenpohl
keuken segmento van poggenpohl

 

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer