:
puurst
Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije zijn verkozen tot Beste Kookboek ter Wereld in de categorie ‘Chef’ met hun kookboek Puurst.

Deze belangrijke prijs werd uitgereikt in Parijs tijdens de ‘Gourmand World Cookbook Awards’. Het kookboek vertelt over smaak en (r)evolutie, en is het laatste deel uit de trilogie van dit culinaire koppel. Puurst geeft inzicht in de ontwikkeling van Jonnies kookkunst en de ontwikkeling en de geschiedenis van restaurant de Librije.



www.librije.com



puurst
puurst





Onze meest recente berichten

Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer
Zelf keuken maken

Zelf een keuken maken, waar moet je rekening mee houden?

Door je keuken zelf te maken, bespaar je flink op het arbeidsloon

Lees meer