:

Redactie

Welkom op de redactie pagina van dé website over keukens, een informatieve website met de focus op de laatste keukentrends, keukenaccessoires, keukenapparatuur en keukendesign.

Onze redactie is dagelijks opzoek naar mooie en bijzondere keuken en accessoire merken, (nieuwe) ontwerpers, leuke interieur en design producten, nieuwe webshops, woonaccessoires, showroom keukens en inspirerende nieuwtjes. Dit willen we graag met onze bezoekers delen, zodat ze op de hoogte blijven van het laatste nieuws over keukens, interieur, wonen en design.

Onze bezoekers zijn moderne mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar, waarbij de gemiddelde leeftijd van de primaire doelgroep rond de 35 jaar ligt. Het zijn mensen die midden in het leven staan, die een drukke carrière hebben, maar ook veel tijd besteden aan hun huis, interieur en woon inrichting.

Heb je een persbericht over jouw nieuwe keukencollectie, product, woonwinkel, een leuke webshop of heb je een suggestie, een tip, een nieuwtje? Wij blijven graag op de hoogte en plaatsen jouw persbericht graag op onze website om onze bezoekers op de hoogte te brengen van jouw nieuws, aanbiedingen, je (web) winkel, je laatste ontwerpen of interieur “must-have”.

Stuur je persbericht met foto’s naar de redactie via het contact formulier of stuur een email: mail@keukenswebsite.nl