:
semi-professionele vaatwasser
Een innovatie op het gebied van vaatwassers is de nieuwe STP364 semi-professionele vaatwasser van Smeg. Deze exclusieve vaatwasser is in staat om binnen slechts 16 minuten* een programma te draaien; bijna net zo snel als een professionele vaatwasser. Ideaal voor feestjes of een etentje met een groot gezelschap! Een unieke vaatwasser met unieke prestaties.


Zeeën aan ruimte

Deze nieuwe 14 couverts semi-professionele vaatwasser van Smeg is ontworpen om een optimale belading te garanderen. De borden-houders in de onderkorf kunnen worden ingeklapt om plaats te maken voor bijvoorbeeld zware pannen. Daarnaast kunnen grote bier- en wijnglazen perfect in de onderkorf worden gezet. De bovenkorf is verstelbaar op drie niveaus, hierdoor kunnen borden met een diameter tot 30 cm probleemloos in de onderkorf worden geplaatst.


Unieke be
steklade

Daarnaast is de STP364 vaatwasser voorzien van de unieke en innovatieve FlexiDuo besteklade. Deze besteklade is verdeeld in 2 delen, die onder elkaar kunnen worden geschoven; waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan m.b.t. de indeling.

Energiebesparing

Verder bevat deze vaatwasser de speciale EnerSave optie. Aan het eind van de droogcyclus opent een speciaal mechanisme automatisch de deur van de vaatwasser (slechts een paar centimeter).

Op deze manier wordt een perfect droogresultaat gegarandeerd en kan de spoel-temperatuur beter worden gecontroleerd. Het openen van de deur geeft ook direct het einde van de wascyclus aan. Met de EnerSave optie kan tot wel 30% energie bespaard worden ten opzichte van gewone klasse A vaatwassers. Met een energieklasse van A++ is de STP364 dan ook zeer zuinig.

 

Exclusief ‘Orbital’ systeem

Dankzij het exclusieve ‘Orbital’ sproeiarmsyteem wordt een sublieme kwaliteit van reinigen gegarandeerd, in combinatie met een zeer laag geluidsniveau. Door middel van de contra roterende dubbele sproeiarmen bereikt het water alle plaatsen in de kuip. De geïntegreerde waterjets op de sproeiarm zijn zo ontworpen dat zij met de grootste precisie het water verdelen.

www.smeg.nl

semi-professionele vaatwasser
semi-professionele vaatwassersemi-professionele vaatwasser
semi-professionele vaatwasser 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer