:
siematic s3 keuken
Het consequente lijnenspel en zeker ook de combinatie van elegantie en functionaliteit maken de Siematic S3 keuken tot het ultieme, tijdloos instapmodel.

Young en trendy of less is more? Hoe je er ook tegenaan kijkt, de Siematic S3 heeft in alle opzichten een uitmuntende prijs-/kwaliteitsverhouding. Alles is teruggebracht tot de essentie. Ook de prijs.

De SieMatic S3 keuken gaat nooit vervelen. Niet alleen blijven de kwaliteit en functionaliteit vele jaren mooi, ook de innovatieve vormgeving is tijdloos. Kijk naar het originele SieMatic S3 greepconcept: de ergonomische aluminium grepen, in zeven kleuren, kunnen gemakkelijk worden aangebracht en weer vervangen. Om prachtig te harmoniëren of juist te contrasteren met de verticale greepprofielen die eveneens in verschillende kleuren leverbaar zijn. De keuze van front, profiel en greep bepaalt de uitstraling van de keuken. Ingetogen of uitbundig. Ook de open boven- en onderkasten en de hoge vitrinekasten zijn in kleur mogelijk, naar keuze in matte of glanzende lak. Alles past smaakvol bij elkaar. Maar het allermooiste is dat dit plezier van kleurrijk design bij SieMatic minder kost dan je zou denken.

www.siematic.nl

siematic s3 keuken
siematic s3 keuken

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer