:
Silestone®, wereldleider in kwartsoppervlakken, heeft een breed kleurenassortiment. Silestone® Blanco Zeus is een luxe wit tint die niet gevoelig is voor modegrillen en altijd in je interieur past.

Een witte keuken is een klassieker, maar met Silestone® Blanco Zeus wordt het toch iets speciaals. Met dit witste wit geef je je keuken niet alleen een designtoets, maar haal je ook een werkblad in huis dat bijzonder gebruiksvriendelijk is én blijft. Want alle kwartsoppervlakken van Silestone by Cosentino® zijn kras en vlekbestendig. Bovendien zijn ze uniek voorzien van de bacteriostatische bescherming waarvoor Cosentino® bekendstaat. Optimale hygiëne gegarandeerd dus! Dagelijkse reiniging met een spons en sopje volstaat.

Silestone® Blanco Zeus is er in drie uitvoeringen: ‘gepolijst’ voor liefhebbers van strakke hoogglans, ‘suede’ voor een matte, zachte look en ‘volcano’ voor meer structuur in het kwartsoppervlak. Met meer dan 90% natuurlijk kwarts is Silestone by Cosentino® trouwens een van de meest duurzame natuurlijke materialen.

Dankzij het design en de functionele eigenschappen is dit product toepasbaar in alle ruimtes in huis. Van de keuken tot de badkamer, van keukenwerkblad, van keukenblad, wastafel en achterwand, tot bad ombouw, douches, muren, trappen en zelfs vloeren.


Silestone® geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.


www.cosentino-group.net

Silestone® Blanco Zeus
Silestone® Blanco Zeus
Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer