:
simple dinners

In 2013 houden we het simpel! (maar wel gezond uiteraard…)

In simple dinners wordt er met vertrouwde, alledaagse ingrediënten een verrukkelijke, doordeweekse maaltijd gemaakt. Donna Hay is van mening dat als je een ei in de koelkast hebt, je een maaltijd op tafel kunt zetten. Van noodles of rijst uit de voorraad tot brood, van pasta tot bonen in blik en couscous: ze kan er alle kanten mee uit. Met deze handige basics hoeven er nog maar een paar verse ingrediënten te worden gehaald op weg naar huis en je hebt zo een snel en smaakvol gerecht gereed.

simple dinners
simple dinners van donna hay

Onze meest recente berichten

Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer
Zelf keuken maken

Zelf een keuken maken, waar moet je rekening mee houden?

Door je keuken zelf te maken, bespaar je flink op het arbeidsloon

Lees meer