:
rolf benz

Rolf Benz introduceert sinus/co-sinus, dineren in een nieuwe dimensie: SINUS is een stoel van de hoogste esthetische kwaliteit en technologisch uitermate geraffineerd. Het zitcomfort is eersteklas en de stoel kan maximaal geïndividualiseerd worden. Daarbij is CO-SINUS, altijd de ideale tafelgenoot.

Op basis van een kunststof schaal, naar keuze in zwart, wit of met leer bekleed, kan SINUS zowel in een standaardvorm als in een stijlvolle materiaal- en kleurenmix worden vormgegeven. Rughoogte, bekleding van de zitting en onderstel zijn eveneens variabel, waarbij de vier voetvarianten ook weer meerdere keuzemogelijkheden omvatten.

Deze stoel en de bijpassende barkruk zijn ontwikkeld door de Weense architect Kai Stania. De tafelserie stamt uit de koker van industrieel ontwerpers professor Werner Baumhakl en This Weber.

Bij elke stoel is een bijpassende tafel ontworpen. Het massiefhouten model CO-SINUS 1 harmonieert goed met de stoel met vier houten poten van SINUS, CO-SINUS 2 in hout-metaalmix past bij de stoel met vier metalen poten. Het zwarte onderstel van CO-SINUS 3 schittert met een stoel met SINUS-kuipvoet. En de metalen kuiptafel CO-SINUS 4 verkrijgt meer dynamiek met de Freischwinger-stoelen van SINUS.

rolf benz
rolf benz

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer