:
soepen

Soepen is na Sauzen het tweede boek van meesterkok Erik van Loo, eigenaar van tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Soep maak je volgens Van Loo niet uit de losse pols, maar volgens een kundig uitgedacht bouillonstelsel met afleidingen. Soep is keihard en precies werken, vindt Erik. In zijn boek geeft hij kundige uitgedachte recepten, van chic amuse-shotje tot rijk gevulde maaltijdsoepen.

soepen
soepen

Onze meest recente berichten

Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer
Zelf keuken maken

Zelf een keuken maken, waar moet je rekening mee houden?

Door je keuken zelf te maken, bespaar je flink op het arbeidsloon

Lees meer