:
Keukenopstelling trendy keuken


Keukenloods heeft de primeur in Nederland: een zwevend kookeiland. Doormiddel van een compacte sokkel onder het eiland creëren ze een overhangend eiland. Dit geeft deze unieke keuken een stoer maar ook luchtig geheel.

Uitgerust met hoogglans gelakte fronten en in de nieuwe tijdloze zand kleur. Het ruime werkblad is (16mm) dun, volgens de laatste trend, met extra harde toplaag en is verkrijgbaar in dezelfde kleur als de fronten.
Met het Profi+ ladensysteem bergt je al je kostbare keukenspullen op (belastbaar tot 50kg). Als je de lades opent voel je geen enkele weerstand: alles gaat in één vloeiende beweging en een uiterst geruisloze sluiting. Omdat deze keuken uitgerust is met luxe dimbare led-verlichting heb je veel licht maar wel in warm wit. Zo behoudt je toch sfeer in je keuken en heb je ruim voldoende licht wanneer dat nodig is.
Als kers op de taart heb je nooit meer vette vingers op je deurtjes met deze gadget in je keuken: Elektrisch te openen hangkasten, deze kasten gaan automatisch open door ze even kort aan te raken (touch) aan de onderzijde.

www.keukenloods.nl

Trendy-keuken-met-zwevend-eiland

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer