:
Wave Kitchen afzuigkap
Koken is een kunst en Wave Kitchen Products levert kunst voor in de keuken. Wave Kitchen Products is gespecialiseerd in decoratieve keukenventilatie.

Met het Wave Kitchen afzuigkap programma kunnen zij nagenoeg iedere wens vervullen en zorgen ze ervoor dat de afzuigkap een werkend geheel wordt in de keuken. Want wie kent het niet: snel even een eitje bakken en vergeten de afzuigkap aan te zetten. Als de baklucht zich al door het huis verspreid heeft, duurt het extra lang voor de geur weer verdwenen is. Speciaal voor die momenten is het zo fijn als de afzuigkap met je ‘meedenkt’.

Automatische besturing

Enkele modellen uit de Silverline collectie van Wave Kitchen Products zijn uitgerust met de multi sensor techniek. Een simpele druk op de ‘auto’ toets activeert de sensor en de afzuigkap wordt volledig automatisch bestuurd. De gevoeligheidsstand van de sensor kan eenvoudig op negen verschillende standen worden ingesteld. De afzuigkap reageert precies op de behoefte van de hoeveelheid kookdamp. Afhankelijk van de kookintensiteit en de vrijkomende kookdampen en geuren past de sensor om de 10 seconden de snelheid aan die benodigd is.

Besparende Wave Kitchen afzuigkap

Dat is niet alleen handig, het is bovendien ook zeer energiebesparend. De afzuigkap werkt volledig zelfstandig en gebruikt slechts die energie die op dat moment noodzakelijk is. Neemt de sensor geen kookactiviteiten meer waar, dan schakelt de kap na 15 minuten zichzelf volledig uit. Geen verder energieverbruik door de standby stand. Maximaal comfort en energiebesparing voor de gebruiker.

www.wavekitchenproducts.nl

Wave Kitchen afzuigkap

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer