:
werkblad fenix
Dekker Zevenhuizen en Erbi introduceren een revolutionaire serie maatwerkbladen: Fenix.

Een materiaal met een extreem mat uiterlijk. Erg verrassend is dat de bladen ondanks de massieve uitstraling zijdezacht (soft touch) aanvoelen. De onderscheidende toplaag zorgt dat werkblad Fenix een aantal unieke eigenschappen kent en een uitstekende aanvulling is op het TopCore-assortiment.

Eigenschappen werkblad

De voor de toplaag gebruikte nanotech coating zorgt ervoor dat de kleur nooit weg valt, omdat het materiaal niet reflecteert. Het extreem matte oppervlak laat geen enkele vingerafdruk zien en… bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes vanzelf! Bovenop die bijzondere kwaliteiten kennen de 1 cm dikke Fenix-werkbladen alle praktische voordelen van TopCore. Het materiaal is dus vormvast (ook bij temperatuurveranderingen), niet statisch, kras-, stoot- en schuurvast, hittebestendig, hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Acht mooie kleuren

De collectie telt bij introductie meteen al acht mooie kleuren, van Off White tot Dark Forest met houtstructuur. Dankzij de afwerking met de bekende V-Groove(vouw)techniek loopt het patroon door in de rand, wat het werkblad een massieve uitstraling geeft.Meer informatie: Dekker en/of Erbi

werkblad fenix

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer