:
baileys home and garden

Staat voor natuurlijk, robuust, duurzaam en eco. Er wordt in deze woonstijl gewerkt met veel robuuste materialen; metaal, hout, zink, glas, papier, vilt en kurk. Het liefst verweerd of hergebruikt. De kleuren binnen deze stijl zijn vooral koele en warme groentinten. Haal de natuur in huis met deze nieuwe woontrend. Van takken in een vaas tot houten schalen, hout blijft populair in het interieur. Vooral meubels gemaakt van sloophout of steigerhout zijn hip.

Baileys home and garden!

Kijk eens bij Baileys home and garden, ze verkopen nieuwe en oude interieur accessoires, ook voor de keuken! Ze hebben zelfs een afdeling “Eco-huishouden”. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord dus!

baileys home and garden
baileys home and garden

 

Een duurzame keuken!

Een eiken keuken is gemaakt van eikenhout. Eikenhout heeft als eigenschap dat het sterk en daardoor zeer betrouwbaar is. Hierdoor gaat een keuken van eikenhout lang mee. Door het duurzame karakter van eikenhout is het kopen van een keuken van eikenhout een goede investering voor de toekomst. Daarnaast geeft eikenhout een warme en landelijke uitstraling aan uw woning.

via woonwebsite

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer