:
Hoe een eenvoudig accent je keuken meteen opfleurt: Eve verkoopt via haar webshop setjes om zelf retro Zangra lampen samen te stellen, met fitting en plafond­ kapje naar keuze.


Het begon in de kelder van een vakantiehuis in de Belgische Ardennen, waar Eve van Dyck een antieke, porseleinen lichtarmatuur vond. Na een vruchteloze zoektocht naar een gelijkaardige lamp, besloot ze om de armatuur te laten namaken. Sindsdien schuimt Eve rommelmarkten af, op zoek naar antiek porselein dat ze nieuw leven wil inblazen. In haar webshop vind je producten die doen denken aan vroeger, zoals armaturen, elektriciteitsdraad overtrokken met vlechtwerk of zeepbollen op een stang. De retro Zangra lampen sets kun je zelf samenstellen, de retro elektriciteitsdraden zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Zangra is zowel fabrikant van een eigen gamma producten, als verdeler van verschillende authentieke en degelijke objecten. In onze eigen woorden, een hele leuke shop-site met allerlei Belgische producten, van licht schakelaar tot hippe tas. www.zangra.com

zangra lampen
zangra lampenOnze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer